keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Something random & purple

random

random 118 1

random 133 1

Jotain uusia lilansävyisiä sisustusjuttuja olkkariin :) Ite ainakin tykkään tosta vaihtelusta!

random 190

Koulussa valokuvauskurssilla piti ottaa 'muotokuvia' ja musta otettiin mm. tää ja postauksen eka kuva sillon :) Aihe vaan oli valo ja se ei oikeen toteudu noissa kuvissa mitenkään ihmeellisesti joten räpsin uuden kuvan sitten kotona joskus :)

random 142

Mun pikkuveljen sukulaissynttäreistä viikonlopulta :)

random joga pants

Ostin viikonloppuna joga pantsit H&Mästä (hintaa oli muistaakseni 25e) ja oon ihan rakastunu noihin. Noi on niin joustavat ja mukavat jalassa etten haluis ottaa niitä ikinä pois D: Se näkyy ehkä siinä että ne on ollu mulla siitä lähtien joka päivä kotona jalassa ja on kohta varmaan ihan puhkikuluneet.

random 060

Perjantaina olin Emma gaalassa ja siellä oli tosi kivaa. Ja näin Jared Leton! Hehee :D Esiintyjinä palkintojen jaon lomassa oli mm. Redrama, Jenni Vartiainen, Sini Sabotage, Robin, Haloo Helsinki, Isac Elliot ja Cheek joka kahmikin suurimman osan Emmapysteistä, olisiko ollut 6 kappaletta? Gaalan lopussa oli oikeen viihdyttävää kattoa kun ensin Robin soittaa palavalla flyygelillä kunnes taivaasta laskeutuu avaruusaluksen tapaisella laitteella Cheek, ja esitys päättyy Cheekin backflippiin ja valtavaan keijumaiseen glitterpilveen. Ilta oli oikeen hauska jos ei lasketa kotimatkan tuskaista 13cm koroilla kipittämistä mukaan.



4 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä niin ihanat hiukset :)

    http://lfdy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Pääseeks Emma gaalaan yleisöks ihan noin vaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne saa ostaa lippuja :) Sofille tarjottii tonne lippuja nii pääsin ite ilmaseks sen mukana :)

      Poista