torstai 6. maaliskuuta 2014

Melkein seinäkiipeilyä

salmisaari collage

salmisaari 024

salmisaari collage 1

salmisaari 067

salmisaari collage 2

salmisaari 041

Jes, viikonloppuna melkein urheilin! Lähettiin Sofin kanssa Salmisaareen ja otettiin siellä meren äärellä parit kuvat ennen kuin suunnattiin liikuntakeskukseen. Oltiin pitkään puhuttu siitä että mentäisiin seinäkiipeilemään (taino oikeastaan Sofi sai suostutella mua) ja vihdoin saatiin aikaiseksi pistää kamat kassiin ja rohkeasti kohti pystysuoria kiipeilyseiniä. No sitten paikan päällä saatoin ehkä vähän kauhistua niitä seiniä ja sitä väenpaljoutta. Silmissäni vilahteli kauhukuvia siitä kun koko liikuntakeskuksen asiakaskunta katselee ja naureskelee kun tällainen ensikertalainen liukastelee ja teloo itseään otteisiin ja lopuksi tippuu näyttävästi alas kun kiinnitysköysi yllättäen katkeaakin. Joten saatoin jänistää ja sopia että mennään myöhemmin uudestaan kun ei ole niin paljon väkeä.

Ei nyt kumminkaan turhaan lähdetty stadiin, joten mentiin vähän kiertelemään kauppoja ja syömään mun lemppariravintolaan Long Walliin. Söin mun vakiruokaa härkää ja bambunversoja, ja jälkkäriksi vedettiin friteerattua banaania ja jätskiä, kummatkin ateriat yhtä hyviä kuin aina ennenkin!

Love, Roosa

salmisaari 068

salmisaari 078

14 kommenttia:

  1. ää sun hiukset on aivan ihanat! Tosi kiva asu myös :)

    VastaaPoista
  2. Siis ihan täydellisen väriset noi sun hiukset<3

    VastaaPoista
  3. Miekään en voi olla ihailematta noita siu upeita hiuksia ja ihania asuja! ♥

    - Riina
    http://kevaanpolku.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Oletpas nätti ja ihana asukin!:)

    http://pinja-sofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Moi:) löysin blogis ku etin tietoo torquayn kielimatkoista ja oon menossa EF:n kautta niinku sieki taisit mennä:) ni sitä vaan kysysin että oliko sillo Lontoossa paljonki aikaa shoppailla ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu kiva juttu! Lontoossa ainoa haaste oli löytää kaupat ja mulla ittelläni siihen meni aika paljon aikaa kun yritin löytää VS:älle, mutta anyways shoppailuaikaa oli kahtena eri päivänä ja ainakin ite saatiin vaikuttaa siihen ohjelmaan :) Mun puolesta shoppailuaikaa ois voinu olla vaikka kolminkertasesti lisää mut kaikki muut oli ihan tylsistyneitä siit ajanpaljoudesta :D Meette kuitenki shoppailemaan myös muihin paikkoihin ku vaan Lontooseen nii kyllä siel ehtii ostoksia tehä! :)

      Poista
  6. http://newlife-jnn.blogspot.fi/2014/03/linkkaa-blogisi-postauksen-saldoa.html

    Käys kurkkaa ;)

    VastaaPoista