maanantai 17. maaliskuuta 2014

17032014 Outfittiä ja säämarinaa

U2 - Ordinary Love <3


aita 1

aita 046

aita

aita 023

aita 018

aita 060

asu:
takki / Zara
paita / Zara
housut / Zara
rannekoru / Zara
laukku / Roberta Minelli

Ai mitenniin tässä asussa on näkyy mikä mun lempikauppa on? :D Aika Zarantäyteistä tosiaan. Mutta faktahan on että tää sama asu on esiintynyt varmaan miljoona kertaa mun blogissa tän talven aikana, tai ainakin tuntuu siltä. Vaan yksityiskohdat on muuttuneet, mutta noi jutut mitkä tekee ton asun, niinkuin  kengät ja takki, sais mun puolesta jo lentää kaapin perukoille ens talvea oottamaan. Samalla voisin vetäistä sieltä päälleni ihanan nahkatakin ja conssit. Ja niinhän sainkin jo tehdä muutaman päivän, taapertaa ulkona askel keveänä ja hymy korvissa, kunnes toi samperin takatalvi iski. Eipä kyllä meikäläistä kauheasti ilahduttanut heittää niitä tennareita takaisin kaappiin, suu mutrussa ja askel laahustaen joutu lähtemään tonne pakkassäähän. Kiitti talvi mulle riitti. Toivottavasti noi lumet nyt nopeasti sulais tästä ja pääsis taas nauttimaan ihanasta keväästä :)

Love, Roosa

8 kommenttia:

  1. Toi laukku on kyllä aivan upee! :)

    VastaaPoista
  2. Voisitko joskus tehdä postausken sun pilalle menneistä kuvista? Ois kiva nähä niitäkin, kun yleensä sun kuvat on niin onnistuneita ja ihanii!:-)

    VastaaPoista
  3. Joo niitähän löytyy, mutten kyl uskalla laittaa niitä kauheimpia xD Ja on joskus ollutkin tarkoitus tehä joten eiköhän sellanen onnistu ;)

    VastaaPoista
  4. Uskomattoman upealta näyttää tuo laukku!

    VastaaPoista
  5. toi laukku on aivan upea!:)

    http://mirellajau.blogspot.com/

    VastaaPoista