lauantai 15. maaliskuuta 2014

Roberta Minelli

Tilasin äitin kanssa joku kuukausi sitten kolme laukkua ooolala.ee:ltä ja vihdoin ne saapuivat! Noutamisen kanssa oli hiukan säätöä, koska ensiksi kun menin hakemaan niitä, saamassani paketissa olikin vain yksi laukku. Seuraavaksi kun loputkin laukut saatiin haettua, laatikosta paljastuikin yksi ylimääräinen laukku! :D Pitänee kai sitten palauttaa se..

Laukkujen merkki on Roberta Minelli, laukut ovat aitoa nahkaa ja tehty Italiassa. Hinta niillä pyöri normaalisti siinä 200-300e mutta tuonne sivustolle ilmesty aina hetken kestäviä alennuksia ja saatiin nuo kaikki laukut n.60% alennuksella! Ei paha siis! :)

laukut 069 1

laukut 075

laukut 078

Tähän laukkuun rakastuin heti ensi silmäyksellä! Oon kauan himoinnut tollasta muotonsa pitävää, jäykkää, siistiä laukkua kultaisilla yksityiskohdilla. Ja vihdoin se on mun :3 Toi on ihan tilava mutta suuaukko on sen verran pieni että suurimpia koulukirjoja saa vähän ahtaa sisään. Muuten oon supertyytyväinen! Iänikuinen Guessin harmaa laukku ja Longchamppi alkoivat jo vähän kyllästyttää.

laukut 045

laukut 049

laukut 052

laukut

Tää ostettiin äitin kanssa puoliks ja toi on ihanan merimiestyylinen ja supertilava! Sopii varsinki kesäkäyttöön täydellisesti ja nään jo päässäni millasten vaatteiden kaa tota käyttelen :D Oonkin jo kaipaillut uutta pussukkamallia kun edellinen meni kesällä rikki, tää kanssa kestää varmasti pidempään!

laukut 089

laukut 092

Vaikka tää vika laukku oli äitin hankinta nii oon varma että tuun lainailemaan sitä aina välillä :D

Tänään olin muuten mun perheen, kummien ja vaarin kanssa pelaamassa sulkkista ja tennistä jonka jälkeen vedettiin pizzat ravintolassa, ja kohta alan valmistautua iltaa varten kaverin 18-vuotissynttäreitä varten, ciao!

Love, Roosa

11 kommenttia:

  1. Ihania laukkuja! millä kameralla ja objektiivilla kuvaat?:) Käytätkö mitään muokkausohjelmaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja kuvaan Canon eos 1100D:llä ja objektiivina 50mm f/1.8 :) Muokkailen mun kuvat tolla > http://pixlr.com/express/

      Poista
  2. onpas ihania laukkuja, varsinkin tuo ensimmäinen :o ♥

    VastaaPoista
  3. minkä sävyinen tuo ruskea laukku on?

    VastaaPoista
  4. eli millä sävynimikkeellä se myytiin? oliko kenties konjakki? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ähh en muista kattoneeni sitä värin nimeä mitenkään erikseen, mutta tuskin siellä mitään tota väriä lähellä olevia ruskeita on :D Ja onhan tuo konjakin värinen joten luultavasti se on se!

      Poista