torstai 27. helmikuuta 2014

Michael Bublén konsertti

Michael Bublé - Haven't Met You Yet

Michael Bublé - Feeling Good


micael buble 085

micael buble 164

micael buble 101

Jos ette jo otsikosta ja kuvista tajunneet, niin olin Michael Bublen konsertissa viimeviikon perjantaina Katjan kanssa! Katja kans tarjos koko homman josta oon enemmän ku kiitollinen! :) Monet varmaan tietää Michaelin ihanista joululaulustaan, mutta ei, en ollut niitä kuuntelemassa niin hyviä kuin ne ovatkin. Konsertti oli sekoitus hänen omia ja muiden biisejä. Ja Kaikki oli niin hyviä <3 Muummoassa nuo biisit mitä tähän postaukseen laitoin soitettiin, ja biisit vaihtelivat iloisista aina vähän rauhallisempiin.

Ja sitten se itse Bublee.. Ihana herrasmieshurmuri joka heitti vähän väliä jotain pikkutuhmaa läppää ja oli muutenkin tosi mukaansatempaava ja hauska lavalla :D Niitä sen puheosuuksia ootti aina yhtä innolla.

michael buble collage 1

micael buble 179

micael buble 211

michael buble collage

micael buble 190

Naturally 7 - Jericho (Break These Walls)
Lämppäribändikin oli hyvä, New Yorkilainen bändi nimeltään Naturally 7. Esityksessä he eivät käyttäneet yhtään soitinta vaan musiikki tehtiin pelkästään oman äänen avulla. Tossa mun yläpuolelle laittamassa biisissä on tosin käytetty jotain soittimia mukana :)

Love, Roosa

4 kommenttia:

  1. saako tällasilla keikoilla olla järkkäri mukana? oon ite menossa kesällä 1D:n keikalle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se lukee erikseen keikan tiedoissa :) Joillain saa joillain ei se riippuu siitä miten keikkailija on myöntänyt luvat :)

      Poista
  2. ite olin myös tuolla keikalla ja ku soitettiin sinne et saako ottaa järkkäreitä, ne vastas et ei :-(
    mut sulla on tosi ihana blogi!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :) no tekemätöntä ei voi peruuttaa mut kolusin googlest kaikki tohon konserttii liittyvät tiedot eikä missään lukenu mitään :D

      Poista