torstai 9. toukokuuta 2013

Birthday presents

025 2

021 2

002 5

011 2

Tässä pari synttärilahjaa joita sain :) Guessin rannekorun sain Latelta <3 Oli ihan täydellisen lahjan löytänyt! Kehykset sain Sofilta, ja sopivat muuten tosi hyvin uuteen huoneeseen johon tarvitsisikin uusia, tyyliin sopivia huonekaluja. Lahjaksi tuli enimmäkseen rahaa, ja vanhemmilta sain iphone 4sen! Ei tarvitse enää kärsiä vanhan Nokian kanssa <3

Lisäksi vanhemmilta synttärilahjaksi sain kielimatkan Englantiin Torquayhun, jossa viivyn 3 vkoa. käytiin pari päivää sitten infotilaisuudessa, missä kerrottiin vähän tarkemmin tuosta matkasta. En voi uskoa että jäljellä on enää kuukausi aikaa ennen kuin raahaan itseni puoliunisena lentokentälle ja tuskailen jättimäisen ylipakatun matkalaukun kanssa! Yleensä mua alkaa jännittää kaikki jutut vasta viime hetkellä, enkä jaksa stressiäkään kantaa jostain kaukaisista asioista, joten vielä ei ainakaan ole iskenyt paniikki sen kannalta miten tuun pärjäämään yksin Englannissa. Voisin joskus kertoa vähän tarkemmin tosta kielimatkasta etukäteen? Niinkuin miksi juuri Torquay ja millaista menoa pakettiini kuuluu tms.

Love, Roosa


2 kommenttia:

  1. Joo kerro siitä kielimatkasta! :) et miten asut ym ja sit jos ois mahdollista postata sieltä niin olis just kiva:)

    VastaaPoista
  2. Joo teen postauksen jossa vähän selvennän noita yksityiskohtia! Ja jos siellä vaan on aikaa ja nettiyhteys niin postaan aina kun mahollista! :)

    VastaaPoista