torstai 11. syyskuuta 2014

Välimurto

Uskon että ainakin ne bloggaajat jotka tätä blogia lukee tietää tän tunteen; Mitä kauemmin on kirjoittamatta, sitä vaikempi on aloittaa uusi postaus. Kuvat kerääntyy, ne hyvät jutut mistä vois kirjoittaa vanhentuu ja se muuri vaan kasvaa bloggaajan ja blogin välissä. Nyt teen välimurron. En läpimurtoa missä päivittelisin kaikki mun kuulumiset viimeisen kolmen kuukauden takaa koska oon ehtinyt unohtaa niistä varmaan ainakin 80%. Jep, mulla on oikeasti ihan surkea muisti :D Mutta ehkä ihan pienetkin kuulumiset auttaisivat.

konffis ja pärnu 761 1

Noh koulu on yllättäen alkanut kuukausi sitten ja kirjotukset lähestyy hirveetä vauhtia. Enkun kuuntelut oli tossa pari päivää sitten ja olin se one in a million kenen kuulokkeet hajos kesken kuuntelun! Kyllä siitä selvittiin vaikka pari kohtaa missasinkin. Ei siinä muuta kun hyvitysanomukset kehiin heti kokeen jälkeen :D Ens viikolla on terkan ja enkun kokeet, ja sitten saa luvan hengähtää...noin viikoksi. Ja sitten alkaa vanha kunnon koeviikko! Sen verran on tullut normi aineita laiminlyötyä että pikkusen hirvittää mm. psyka ja ruotsi, mutta noooh niihin panostetaan sitten kun on niiden kirjotusten vuoro xD

konffis ja pärnu 649

Nää kuvat on kesäloman vikoilta viikoilta kun oltiin Sofin kanssa extempore matkalla Pärnuussa. Sää oli ihan mahtava ja oli tosi hauskaa! Ens kesänä on pakko päästä uudestaan jollekkin ulkomaanmatkalle, ehkä kesävaihdon kautta tai sitten ihan lomailumielessä! :)

konffis ja pärnu 843

konffis ja pärnu 779

konffis ja pärnu 393

konffis ja pärnu 406

3 kommenttia: