perjantai 14. kesäkuuta 2013

Hello England!

england 074

england 073

england 069

england 034

england 037

england 041

Eka postaus täältä Englannista. Nyt oon jo tottunut menoon ja tahtiin joten on vihdoin aika kaivaa kone tuolta laukunpohjalta ja alkaa kirjottaa! Sää on ollut..no, perus englantilainen pari ensimmäistä päivää, eli sato ja sellanen kostea ilma muuten, mutta eilen ja tänään on aurinkoakin nähty. Tosiaan ohjelmaa riittää, ja vapaa-aikaa on ehkä n. 4 h päivässä yhteenlaskettuna. Aktivieettia on ihan laidasta laitaan, ja tänään käytiin Dartmoorissa. Oon shoppaillu täällä ihan hitosti, koska kaikki on niin uutta ja halpaa, mutta ostoksista sun muista teen sitten erillisen postauksen. :) Voisin tehdä täällä sellasen day with me-postauksen jotta kaikki jotka miettii kielimatkalle lähtemistä tai on tulossa, näkisivät millasta tää oikeesti on.

Love, Roosa

2 kommenttia:

  1. Hei tee semmonen day with me! Mä oon aatellu kans tekeväni sellasen sitte ku kahen viikon päästä sinne tuun! :) Missä sä muuten nyt bloggaat, oliks sul oma kone vai miten? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mul on oma kone mukana ja tääl isäntäperhees on wifi nii sen kautta, mut koululki on koneit, tääl vaa ei oo oikeen aikaa käyttää niit paitsi ruokatauol ja en tiiä miten kuviensiirto onnistuis :D

      Poista