tiistai 30. huhtikuuta 2013

Redecorating my room

Remontti vie yllättävän paljon aikaa, sen olen huomannut tässä mun huoneen projektissa. Ensinnäkin koko projektin aloittaminen kesti vuoden. Sen jälkeen pitää löytää kiva tapetti jota metsästettiin sitten kissoin ja koirin, kaikissa oli jotain vikaa mutta löydettiin pari hyvää vaihtoehtoa Laura Ashleyltä ja K Raudasta, joista valittiin se K Raudan tapetti, koska se oli jotenkin valoisampi. Seuraavaksi pitää saada ostettua kaikki tarvikkeet tapetointiin ja maalaamiseen, johon siihenkin meni kuukausi tapetin valitsemisen jälkeen. Onneksi sen jälkeen alettiin hommiin ilman kuukauden odotteluja :D Huoneen tapetointiin ja maalaukseen meni kolme päivää, joista päivä tapetointiin ja kaksi maalaamiseen. Maalattiin ja tapetoitiin siis yhteensä kaksi seinää, joten yllättävän kauan kesti! Vaikkei tietenkään yhtämittaisesti niitä hommia tehty.

Koska huone on vielä kesken ja huonekaluja keskellä lattiaa, niin ette saa vielä ennen ja jälkeen kuvia, mutta näätte vähän mistä hain inspiraatiota makeoveriin.
    redecorate

Lulu_2527s_Listing_La_Jolla_15_large

traditional-bedroom_large

white-bedroom_159607062_185302400_large

Divine-design-bedrooms-decor

0928000250_1_1_3_large
kuvat    weheartit.com
Eli huomaatte varmasti vaaleat ja eri ruskean sävyt. Haen vähitellen sellaista siistiä, vanhahtavaa ja kodikasta tunnelmaa. Sisustusprojektit eivät luultavasti ikinä tule loppumaan, vaan vähitellen hankitaan uusia huonekaluja ja esineitä, ja sisustus kehittyy vähitellen aina vaan paremman näköiseksi :) Eli nytkään kun olen saanut huonekalut paikoilleen, on vielä paljon paljon ostettavaa, mutta pala palalta tämä tästä rakentuu!

Love, Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti